• Kwalitatieve land- en tuinbouwmachines
  • In- & verkoop machines
  • Deskundig advies

Machines

Baselier loofklapper

  • Prijs op aanvraag

Baselier loofklapper, jouw ideale partner in de landbouw. Met combi-bok, pootgoedtunnels en extra loopwielen voor maximale efficiëntie op het veld.

Specificaties

Loofklapper met combi-bok, voorzien van pootgoed tunnels, extra loopwielen

Merk

Baselier


Neem contact op met Bauke

Ik sta voor u klaar en help u graag verder.

Bel ons: 06 – 536 776 86

De Baselier Loofklapper met Combi-bok is een geavanceerde landbouwmachine die speciaal is ontworpen voor efficiënt loofklappen in diverse gewassen, zoals aardappelen. Uitgerust met pootgoedtunnels en extra loopwielen biedt deze machine een geoptimaliseerde functionaliteit voor de moderne landbouwpraktijk.

De loofklapper is ontwikkeld door Baselier, een vooraanstaande naam in de agrarische sector, en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en doeltreffendheid. Met de toegevoegde Combi-bok is de machine veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende teeltomstandigheden.

De pootgoedtunnels dragen bij aan een zorgvuldige behandeling van het gewas, waardoor het pootgoed optimaal beschermd wordt tijdens het loofklappen. Dit resulteert niet alleen in een verbeterde oogstopbrengst, maar ook in een betere kwaliteit van het geoogste product.

De extra loopwielen zorgen voor een stabiele en soepele voortgang van de machine over het veld, zelfs in uitdagend terrein. Dit draagt bij aan een efficiënte werking en minimaliseert de belasting op de bodemstructuur.

Kortom, de Baselier Loofklapper met Combi-bok, voorzien van pootgoedtunnels en extra loopwielen, is een betrouwbare en veelzijdige partner voor de moderne landbouwer die streeft naar optimale opbrengst en kwaliteit in de teelt van gewassen zoals aardappelen.