• Kwalitatieve land- en tuinbouwmachines
  • In- & verkoop machines
  • Deskundig advies

Machines

Renault 851 turbo

  • Prijs op aanvraag

Renault 851 turbo, fronthef en front pto inbegrepen. Lage urenstand van minder dan 5000 uur. Een betrouwbare krachtpatser op het veld!

Specificaties

Fronthef en front pto, Nog geen 5000 motoruren!!

Merk

Renault

Type

851 turbo


Neem contact op met Bauke

Ik sta voor u klaar en help u graag verder.

Bel ons: 06 – 536 776 86

Ontdek de indrukwekkende Renault 851 Turbo, een krachtige tractor die zich onderscheidt door zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Met minder dan 5000 motoruren op de teller is deze tractor in uitstekende staat en klaar om uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

Deze specifieke uitvoering is voorzien van een handige fronthef en frontaftakas (PTO), waardoor u een breed scala aan landbouwtoepassingen kunt uitvoeren. Of het nu gaat om het gebruik van frontale werktuigen of het aandrijven van apparatuur aan de voorzijde, de Renault 851 Turbo staat garant voor efficiëntie en precisie.

De krachtige turbocharged motor van deze tractor levert uitstekende prestaties, terwijl de beperkte motoruren getuigen van de duurzaamheid en kwaliteit van deze machine. U kunt rekenen op de Renault 851 Turbo voor langdurig gebruik zonder concessies te doen aan de prestaties.

De ergonomisch ontworpen cabine biedt de bestuurder comfort en gebruiksgemak, waardoor lange werkdagen aangenaam blijven. De intuïtieve bedieningselementen zorgen ervoor dat zelfs complexe taken moeiteloos kunnen worden uitgevoerd.

Kortom, de Renault 851 Turbo met Fronthef en Front-PTO is de ideale keuze voor veeleisende landbouwers die streven naar efficiëntie, betrouwbaarheid en topprestaties. Investeer in deze tractor en ervaar de kracht van geavanceerde landbouwtechnologie.