• Kwalitatieve land- en tuinbouwmachines
  • In- & verkoop machines
  • Deskundig advies

Machines

Grimme tectron 415

  • Prijs op aanvraag

Een krachtige keuze voor aardappelrooien. Uitgerust met loofklapper, extra rooimatten en aangedreven schijven. Slechts 4500 draaiuren!

Specificaties

Voorzien van loofklapper, Extra rooimatten, Aangedreven schijven, Axiaal en multisep., 4500 draaiuren

Type

Tectron 415

Merk

Grimme

Draai uren

4500


Neem contact op met Bauke

Ik sta voor u klaar en help u graag verder.

Bel ons: 06 – 536 776 86

Ontdek de krachtige en betrouwbare Grimme Tectron 415, een geavanceerde aardappelrooier die is uitgerust met indrukwekkende functies om uw oogstervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Met slechts 4500 draaiuren op de teller is deze machine nog steeds in topconditie en klaar voor intensief gebruik.

De Grimme Tectron 415 is voorzien van een efficiënte loofklapper, waardoor het oogsten van aardappelen nog sneller en effectiever wordt. De extra rooimatten garanderen een grondige reiniging van de geoogste aardappelen, waardoor uw product van de hoogste kwaliteit blijft. Dankzij de aangedreven schijven is deze machine in staat om met gemak door verschillende bodemtypes te navigeren, wat resulteert in een soepele en consistente prestatie op elk terrein.

Met de toegevoegde voordelen van het axiale systeem en de multisep-functionaliteit, biedt de Grimme Tectron 415 ongeëvenaarde precisie bij het scheiden van aardappelen van andere materialen. Dit zorgt voor een schone oogst zonder verlies van waardevolle producten. Het axiale systeem optimaliseert de aardappelstroom, terwijl de multisep-functionaliteit zorgt voor een nauwkeurige sortering op basis van grootte en gewicht.

Met zijn beperkte draaiuren is deze Grimme Tectron 415 een investering die zichzelf snel zal terugverdienen. Verhoog uw productiviteit en maximaliseer de kwaliteit van uw oogst met deze geavanceerde aardappelrooier. Grimme staat synoniem voor duurzaamheid, innovatie en topprestaties – ervaar het zelf met de Tectron 415.