• Kwalitatieve land- en tuinbouwmachines
  • In- & verkoop machines
  • Deskundig advies

Machines

Fendt 104-S

  • Prijs op aanvraag

Ontdek de kracht van de Fendt 104-S trekker op aardappelrooiers.nl. Een prachtige, originele machine in topstaat voor optimale prestaties op het veld.

Specificaties

Topstaat

Merk

Fendt

Type

104S


Neem contact op met Bauke

Ik sta voor u klaar en help u graag verder.

Bel ons: 06 – 536 776 86

Ontdek de prachtige Fendt 104-S trekker, een ware eyecatcher in topstaat! Deze schitterende en originele Fendt tractor staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zijn indrukwekkende design en uitstekende staat van onderhoud, is deze Fendt 104-S een waardevolle aanwinst voor elke agrarische onderneming.

De Fendt 104-S biedt optimale prestaties op het veld. Dankzij het doordachte ontwerp en de uitstekende staat van onderhoud, ervaart u probleemloos rijplezier en efficiëntie in al uw agrarische werkzaamheden. De krachtige motor, maakt deze trekker veelzijdig en geschikt voor diverse taken op het boerenbedrijf.

Het tijdloze design van de Fendt 104-S spreekt niet alleen tot de verbeelding, maar getuigt ook van vakmanschap en duurzaamheid. Met oog voor detail en een focus op prestaties, biedt deze trekker een uitstekende investering voor de lange termijn.

Kortom, de Fendt 104-S trekker is de ideale keuze voor landbouwers die streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Voeg deze prachtige machine toe aan uw agrarische uitrusting en ervaar de voordelen van een topproduct in topstaat!