• Kwalitatieve land- en tuinbouwmachines
  • In- & verkoop machines
  • Deskundig advies

Machines

AJK 15 tons kipwagen

  • Prijs op aanvraag

Krachtig tandemontwerp voor optimale lading, met hydraulische steunpoten voor stabiliteit en efficiëntie.

Specificaties

15 tons kipwagen, Tandem, hydr. steunpoot

Merk

AJK


Neem contact op met Bauke

Ik sta voor u klaar en help u graag verder.

Bel ons: 06 – 536 776 86

Ontdek de indrukwekkende AJK 15 tons kipwagen, een robuuste tandemasser met hydraulische steunpoten. Deze krachtige kipwagen is ontworpen om aan al uw transportbehoeften te voldoen met een laadvermogen van 15 ton.

Dankzij het tandemontwerp biedt deze kipwagen uitstekende stabiliteit en manoeuvreerbaarheid, waardoor het ideaal is voor diverse toepassingen in de landbouw- en bouwsector. Het hydraulische systeem maakt het kiepen van de lading eenvoudig en efficiënt, waardoor u tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

De toevoeging van hydraulische steunpoten zorgt voor extra stabiliteit tijdens het laden en lossen, zelfs op oneffen terreinen. Dit verbetert niet alleen de veiligheid, maar maakt ook het werken met de kipwagen gemakkelijker en betrouwbaarder.

Kortom, de AJK 15 tons kipwagen is een betrouwbare partner voor uw zware transporttaken. Met zijn stevige constructie, tandemassen en handige hydraulische steunpoten bent u verzekerd van een duurzame en efficiënte oplossing voor al uw logistieke uitdagingen.