• Kwalitatieve land- en tuinbouwmachines
  • In- & verkoop machines
  • Deskundig advies

Machines

Schouten borstelmachine

  • Prijs op aanvraag

De Schouten Borstelmachine, perfect voor het reinigen van aardappelen, fruit, wortelen en uien. Met 14 borstels, 50 cm breedte en 110 mm diameter. Efficiënt en betrouwbaar!

Specificaties

Voor alle soorten groenten, 14 Borstels, Breedte borstels 50 cm, Diameter borstels 110 mm

Merk

Schouten


Neem contact op met Bauke

Ik sta voor u klaar en help u graag verder.

Bel ons: 06 – 536 776 86

Ontdek de veelzijdigheid van de Schouten Borstelmachine, speciaal ontworpen voor het reinigen van diverse soorten groenten zoals aardappelen, fruit, wortelen en uien. Met zijn indrukwekkende specificaties is deze machine een onmisbare schakel in het proces van het verkrijgen van schone en kwalitatieve producten.

De Schouten Borstelmachine beschikt over maar liefst 14 borstels, wat zorgt voor een grondige reiniging van de gewassen. De borstels hebben een indrukwekkende breedte van 50 cm, waardoor een groot oppervlak in één keer behandeld kan worden. Bovendien hebben de borstels een diameter van 110 mm, wat garant staat voor effectief en efficiënt borstelen.

Of het nu gaat om het verwijderen van aarde, modder of andere ongewenste stoffen, deze borstelmachine staat paraat om uw groenten een vlekkeloze uitstraling te geven. Vertrouw op de duurzaamheid en prestaties van de Schouten Borstelmachine voor een onberispelijke verwerking van uw oogst. Optimaliseer uw productieproces en kies voor de betrouwbaarheid van Schouten.