• Kwalitatieve land- en tuinbouwmachines
  • In- & verkoop machines
  • Deskundig advies

Machines

Grimme GZ 1700 DLS

  • Prijs op aanvraag

Ontdek de Grimme GZ 1700 DLS op aardappelrooiers.nl! Met graafmat, axiaaltechnologie en meer. Efficiënt rooien voor optimale oogstresultaten.

Specificaties

aardappelrooier voorzien van graafmat, axiaal, multisep-rol, uienbek, extra rooimatten, diverse axiaalrollen, nieuwe type afvoermat met vingers

Merk

Grimme

Type

GZ 1700 DLS


Neem contact op met Bauke

Ik sta voor u klaar en help u graag verder.

Bel ons: 06 – 536 776 86

De Grimme GZ 1700 DLS is een geavanceerde aardappelrooier die is uitgerust met een reeks hoogwaardige functies voor efficiënt rooien en oogsten. Met zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde technologieën is deze machine een waardevolle aanwinst voor agrarische ondernemingen die streven naar optimale prestaties en opbrengst.

Belangrijke kenmerken:

  1. Graafmat: De aardappelrooier is uitgerust met een efficiënte graafmat, waardoor het oogstproces wordt geoptimaliseerd door aardappelen zorgvuldig uit de grond te halen.
  2. Axiaal: Dankzij het axiale systeem wordt het rooien verder geperfectioneerd, waardoor een nauwkeurige en effectieve oogst mogelijk is.
  3. Multisep-rol: De multisep-rol zorgt voor een geavanceerde scheiding van aardappelen en andere gewassen, waardoor de efficiëntie van het sorteerproces wordt verhoogd.
  4. Uienbek: Met de speciale uienbek is de Grimme GZ 1700 DLS veelzijdig inzetbaar, waardoor ook uien op een efficiënte en zorgvuldige manier kunnen worden geoogst.
  5. Extra rooimatten: De toevoeging van extra rooimatten verhoogt de capaciteit van de machine en zorgt voor een nog betere oogst in diverse omstandigheden.
  6. Diverse axiaalrollen: De aanwezigheid van diverse axiaalrollen biedt aanpassingsmogelijkheden, waardoor de machine flexibel is en kan worden afgestemd op verschillende gewassen en bodemomstandigheden.
  7. Nieuw type afvoermat met vingers: De innovatieve afvoermat met vingers zorgt voor een soepele en gecontroleerde afvoer van de geoogste aardappelen, wat resulteert in een verbeterde workflow en opbrengst.

Kortom, de Grimme GZ 1700 DLS aardappelrooier is een krachtige en veelzijdige machine die de moderne landbouwpraktijk ondersteunt door middel van geavanceerde technologie en doordachte ontwerpkenmerken. Met deze rooier kunnen boeren rekenen op een efficiënte en betrouwbare oogst, waardoor de algehele productiviteit van hun bedrijf wordt geoptimaliseerd.